Välkommen till Sköndals Åkeri!

Vi är en transportdistributör verksamma i Storstockholm och Mälardalen.

Företaget

På företaget är vi runt 25 medarbetare som ser till att förse kunderna med beställda varor och gods. Vårt kontor och terminal är centralt belägen vid Stockholms södra infart vid E4 i Västberga. Effektiva transporter och leveranssäkerhet är ofta avgörande för många konkurrensutsatta företag. Vi kan garantera våra kunder trygga och effektiva transporter. Kunderna återfinns främst i branscher som: Dagligvaruhandeln Grossistnäringen Spedition

Tjänster

Sköndals Åkeri har varit verksamma i nuvarande form sedan 1984. Specialiseringen gäller på termotransporter för livsmedelsnäringen men även en betydande del är stycke- och pakettranporter.

Vårt måtto är att köra gods när kundernas behov finns därför har vi inte några fasta öppettider utan verksamheten anpassas löpande, likaså skall vi så långt som möjligt lösa kundernas behov, om inte resursen som efterfrågas finns i det egna åkeriet hjälper vi gärna till och löser det flesta transportbehoven genom ett brett samarbete med andra aktörer. Förutom det kontrakterade körningarna jobbar vi som lejdåkeri där kunderna från dag till dag hyr in ett eller flera fordon. Vi blir ofta anlitade för specialuppdrag utanför den normala distributionen, det kan handla om andra leveranskrav, körtider m.m. Vi har inte bara verksamhet i Stockholm utan vi kör med antal bil & släp i Uppsala för ICA räkning i ett samarbete med Kyl & Frysexpressen i Stockholm. Vi bedriver mejeritransoporter i Uppland och Roslagen. Vi har exklusivt avtal med DHL för distribution i Värmdö regionen samt många fler uppdrag med våra 25 enheter. Lokala hälsoskyddsföreskrifter Stockholms kommun:

Bra att veta

Länkar

Ansvarsbestämmelser: Alltrans2007 Transportprisindex 2010-12-31
Trafiken.nu

Aktuell trafik information.

Läs mer
Positionera våra bilar

Login krävs.

Läs mer
Sveriges åkeriföretag

Vi kör för din skull.

Läs mer
SÅ Index8

T08SÅ11MD

Läs mer

Arbeta hos oss

BC-korts chaufför med erfarenhet sökes Vi erbjuder dig ett fritt arbete med stort ansvar. Arbetet består av distribution av gods i Stockholm.

För att vara lämplig för tjänsten har du haft ditt C-körkort en tid och är en van chaufför med vana av hantera frakthandlingar och styckegods/rullburar. Det är även meriterande med ADR intyg. Du har god lokalkännedom i Storstockholm. Då godshantering kan vara tungt är det viktigt att du är i god fysisk form och trivs med att arbeta i högt tempo. Du är serviceinriktad och mån om kunderna. Stämmer detta in på dig, kontakta Peter Dahlgren tel 0708-99 99 95 mail se kontaktsidan. 

  En av era anställdaGoogleAnnonsplatsAnnat sätt  Beskriv hur ni hörde om detta jobb.


  ABCCETruck
  Det går bra att välja flera.
  Jag lämnar mitt samtycke
  Genom att klicka i denna knapp så lämnar du ditt samtycke för att vi använder dina uppgifter för att komma i kontakt med dig.


  Kontakt

  Michael Hillblom

  VD

  Tel: 0708-93 48 08

  Email: mh@skondalsakeri.se

  Jonas Magnusson

  Chef Drift & Underhåll

  Mobile: 0708-93 48 10 Email: jm@skondalsakeri.se

  Åsa Fredriksson

  Ekonomi & Finans

  Tel: 08 724 76 00 Mobil: 0708-93 48 12

  Email: af@skondalsakeri.se

  Madeleine Fryk

  Planering & Löner

  Tel: 0735-10 30 48

  Email: mf@skondalsakeri.se

  Kontakta oss